English Svenska
Fastighetsbeteckning
Härnösand Torsvik 5
Kommun
Härnösand
Adress
Nattviksgatan 8
871 45 Härnösand
Ort
Härnösand
Storlek
444 kvm
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Anpassningsbar kontorslokal nära Härnösands buss- och järnvägsstation


I ett centralt och attraktivt läge i Härnösand kan vi erbjuda denna flexibla kontorslokal om ca 444 kvm, med utmärkta förutsättningar att skräddarsys för att möta tillträdande hyresgästs krav på komfort och arbetsmiljö för sin specifika verksamhet och behov.

Den befintliga planlösningen kan givetvis anpassas, och i kombination med uppfräschning av golv och ytskikt så är det relativt enkelt att åstadkomma en effektiv, representativ och modern lokal att verka och trivas i.

Detta är ett bra tillfälle för det företag som värdesätter ett förträffligt läge i staden, med närhet till allt, för såväl medarbetare som kunder och besökare. Det finns även möjlighet att hyra fler ytor i fastigheten, med ytterligare kontorslokaler i olika storlekar.

Omgivning

Fastigheten ligger strategiskt placerad med en mycket god kommunikationsplattform och omedelbar närhet till såväl stadens centrum som gästhamnen.

Service

I närområdet finns bl.a. flera restauranger som t.ex. Brygghuset, Portalen, Clock & McDonalds. Här finns även bensinmack, Ica Maxi, Lidl och Dollar Store.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget huvudsakligen av ett flertal kontorsrum i en av fastighetens flyglar, som tar tillvara det infallande dagsljuset från de många fönstren i två väderstreck. I lokalen finns även ett stort konferensrum, förråd med rullarkiv, samt en större öppen yta som lämpar sig som exempelvis pausyta med pentry. Ytorna är dock flexibla med mycket goda möjligheter till modernisering och anpassning av planlösning efter tillträdande hyresgästs behov

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten genom dess omedelbara närhet till såväl E4 som Nybrogatan och Stationsgatan. Endast 100 meter från fastigheten ligger Härnösands central och busstation, vilket ger en utmärkt tillgänglighet via Härnösands prisvärda kollektivtrafik. Tvärs över gatan finns även taxistation.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Har du funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta någon av fastighetens kontaktpersoner.

Paul Hedberg

Förvaltare

+46 70 296 48 88

paul.hedberg@nyfosa.se

Intresseanmälan