English Svenska
Fastighetsbeteckning
Södertälje Tellus 4
Fastighetstyp
Kontor
Kommun
Södertälje
Adress
Köpmangatan 5
151 71 Södertälje
Ort
Södertälje
Storlek
149 kvm
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Kontorslokal med centralt läge i Södertälje


Rumsindelad kontorslokal med härligt ljusinsläpp. Lokalen kan anpassas efter eget behov. Tillgång till fastighetens gemensamma terrass. Gångavstånd till Södertälje Centralstation.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i Södertälje Centrum med närhet till både natur och kultur. Du tar dig enkelt till bl.a. de populära besöksmålen Tom Tits Experiment, Sydpoolen och Torekällberget. Södertälje har också ett spännande näringsliv med allt från storföretag som Scania till det starkt lokalt anknutna Saltå Kvarn.

Service

Södertälje Centrum har en härlig stadsmiljö med ett stort utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Gågatan ligger precis runt hörnet och här finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.

Kommunikationer

Södertäljes bussterminal ligger precis utanför fastigheten och har en rad olika busslinjer som tar dig både till närområdet och grannkommunerna. På några minuters promenad finns Centralstationen med pendeltåg som tar dig till Stockholms Centralstation på 40 minuter. I området finns även lättillgängliga parkeringsplatser.

Har du funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta någon av fastighetens kontaktpersoner.

Gunnar Larsson

Regionsansvarig förvaltning

+46 72 210 12 80

gunnar.larsson@nyfosa.se

Intresseanmälan