Nattviksgatan 8, Härnösand

Anpassningsbar kontorslokal nära Härnösands buss- och järnvägsstation

I ett centralt och attraktivt läge i Härnösand kan vi erbjuda denna flexibla kontorslokal om ca 444 kvm, med utmärkta förutsättningar att skräddarsys för att möta tillträdande hyresgästs krav på komfort och arbetsmiljö för sin specifika verksamhet och behov.

Den befintliga planlösningen kan givetvis anpassas, och i kombination med uppfräschning av golv och ytskikt så är det relativt enkelt att åstadkomma en effektiv, representativ och modern lokal att verka och trivas i.

Detta är ett bra tillfälle för det företag som värdesätter ett förträffligt läge i staden, med närhet till allt, för såväl medarbetare som kunder och besökare. Det finns även möjlighet att hyra fler ytor i fastigheten, med ytterligare kontorslokaler i olika storlekar.

Environment

Fastigheten ligger strategiskt placerad med en mycket god kommunikationsplattform och omedelbar närhet till såväl stadens centrum som gästhamnen.

Service

I närområdet finns bl.a. flera restauranger som t.ex. Brygghuset, Portalen, Clock & McDonalds. Här finns även bensinmack, Ica Maxi, Lidl och Dollar Store.

Floor plan

Lokalen består i dagsläget huvudsakligen av ett flertal kontorsrum i en av fastighetens flyglar, som tar tillvara det infallande dagsljuset från de många fönstren i två väderstreck. I lokalen finns även ett stort konferensrum, förråd med rullarkiv, samt en större öppen yta som lämpar sig som exempelvis pausyta med pentry. Ytorna är dock flexibla med mycket goda möjligheter till modernisering och anpassning av planlösning efter tillträdande hyresgästs behov

Communications

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten genom dess omedelbara närhet till såväl E4 som Nybrogatan och Stationsgatan. Endast 100 meter från fastigheten ligger Härnösands central och busstation, vilket ger en utmärkt tillgänglighet via Härnösands prisvärda kollektivtrafik. Tvärs över gatan finns även taxistation.

Parking

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Do you have any thoughts?

You are always welcome to contact one of the property's contact persons

Paul Hedberg

Förvaltare
+46 70 296 48 88

Directions

Notice of interest

You must agree before submitting.