Bankgatan 13, Sundsvall

Centralt belägen fastighet nära parken Vängåvan. i Sundsvalls stenstad

Environment

Lokalen ligger mitt i Sundsvalls vackra innerstad, den berömda Stenstan som är en ”riksintressant kulturmiljö och en unik sevärdhet i Sverige”. Fastigheten är belägen precis intill den lummiga parken Vängåvan, med sin välkända fontän som överlevde den stora stadsbranden 1888, och härifrån är det nära till precis allt som staden har att erbjuda.

Service

I Sundsvalls centrum finns all tänkbar service genom bland annat fler än 200 butiker, restauranger och hotell m.m. Här behöver man med andra ord inte sakna någonting då ett brett utbud av varor och tjänster finns tillgängligt på bekvämt avstånd.

Floor plan

Dessa lokaler utgörs av två intilliggande ytor på samma våningsplan, där den ena är c:a 267 kvm medan den andra är c:a 610 kvm, vilka kan hyras var för sig eller tillsammans.

Den mindre ytan, om 267 kvm utgörs i dagsläget i huvudsak av två större öppna ytor, medan den större ytan om c:a 610 kvm har en blandad planlösning, med öppna ytor i kombination med ett flertal kontors- och mötesrum, tre wc-grupper och två separata entréer till varsitt trapphus – varav det ena har balkong mot den inbyggda ljusgården i husets mitt.

Båda ytorna är dock flexibla med mycket goda möjligheter till modernisering och anpassning av planlösning efter tillträdande hyresgästs behov, som exempelvis skapande av fler eller färre kontorsrum, pausyta med pentry/kök e.t.c.

Communications

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten genom dess centrala läge i Sundsvalls centrum, alldeles intill Vängåvan. Sundsvalls nya Resecentrum, med buss-, taxi- och tågstationen ligger på en kort promenads avstånd. och på intilliggande Esplanaden kommer det att anläggas nya hållplatser för stadsbussarna.

Parking

Gatuparkering finns på de omgivande gatorna, samt vid närliggande Fisktorget, Nytorget, Kulturmagasinet, Hamnplan, Strandparkeringen m.fl. Några hundratal meter från fastigheten finns även ett flertal rymliga parkeringshus, exempelvis på Norrmalm och vid Resecentrum/Centralstationen.

Do you have any thoughts?

You are always welcome to contact one of the property's contact persons

Thomas Eriksson

Förvaltare
+46 73 333 78 90

Directions

Notice of interest

You must agree before submitting.