Affärsnära, utvecklande och roligt

Vi på Nyfosa tror på kunskap som drivkraft för att nå längre. Med rätt kompetens fattas bra beslut, vilket i sin tur leder till bättre affärer och mer hållbara samhällen. Vill du vara en del av en organisation där vi alltid är nära affären, utvecklas och har roligt på vägen?

På Nyfosa erbjuder vi en kreativ, öppen och stimulerande arbetsmiljö med fokus på närhet till affärsbeslut och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi har en platt och relativt liten organisation med korta beslutsvägar. På Nyfosa är du alltid nära affären och kunden. Och dina kollegor. Vi älskar att göra bra affärer och att ha roligt tillsammans!

Stina Lindh Hök, Nyfosas VD.

”Det finns så mycket engagerad personal på Nyfosa, så mycket kraft och kunskap. Med vårt sätt att arbeta finns alla möjligheter att utveckla sig vidare inom bolaget genom de projekt vi arbetar med, men även genom utbildningar.”

Ett jämställt företag

I Allbrightrapporten för 2020 var Nyfosa återigen i toppen bland de börsnoterade bolagen vad gäller jämställdhet. Denna gång toppar Nyfosa listan över samtliga bolag på börsen genom en delad förstaplats. I rapporten lyfts Nyfosas jämställdhetsarbete i såväl styrelse, ledningsgrupp och linjepositioner upp som ett framgångsrecept. Men vi nöjer oss inte där. Under 2021 inleds ett jämställdhetsarbete med fokus på förvaltningsorganisationen för att säkerställa att vi hela tiden arbetar mot en jämställd bolagskultur.

FÖR FRÅGOR RÖRANDE JOBB PÅ NYFOSA, VÄNLIGEN KONTAKTA

56JC43212GCG1A66

Jennie Sahlin

VD-assistent
+46 72 146 83 79