English Svenska
Fastighetstyp
Lager
Kommun
Stockholm
Adress
Ulvsundavägen 108
168 67 Bromma
Ort
Bromma
Storlek
420 kvm
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Rymlig och flexibel lokal på Ulvsundavägen, nära Bromma flygplats och Bromma Blocks


Denna mycket rymliga lokal ligger en trappa upp i fastighetens gårdshus och har tidigare nyttjats som dansstudio, men planlösningen är flexibel och går att anpassa för flera olika användningsområden förutom lager/kontor.

Vid trapphusets entré på fastighetens gårdsplan finns även en lastkaj med en stor lasthiss, som underlättar transporter till och från lokalen.

Här finns mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler i denna charmiga och tidstypiska funkisbyggnad med många vackra originaldetaljer bevarade och ett mycket bra skyltläge mot den vältrafikerade Ulvsundavägen.

Omgivning

Fastigheten ligger på Ulvsundavägen i Ulvsunda industriområde, intill Bromma flygplats och handelsområdet Bromma Blocks. Området präglas av företagande och verksamheterna består till övervägande delar av lättare industri och handel, med ett flertal yrkesbutiker, grossister, bilhandlare och verkstäder m.m.

Byggnaden uppfördes ursprungligen 1939-1940 för AB Fructus, som tillverkade den klassiska läskedrycken Pommac i lokalerna, och den gamla Fructusskylten sitter än i dag kvar på taket som ett väl synligt landmärke mot Ulvsundavägen.

Service

I fastighetens närhet finns ett flertal lunchrestauranger, grossister och yrkesbutiker, Mornington Hotel Bromma, samt det stora handelsområdet Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget av en blandning av större öppna ytor i kombination med ett flertal kontors-/mötesrum i olika storlekar i lokalens inre delar och som avdelats med glaspartier. Dessutom finns även ett större pentry/kök med pausyta, förrådsrum, samt WC.

Ytorna kan enkelt anpassas genom att skräddarsy planlösningen för olika ändamål och skapa moderna, yteffektiva och funktionella lokaler som passar en ny hyresgästs specifika verksamhet och behov av lokaler att verka och trivas i.

Kommunikationer

Bil: Fastigheten nås mycket enkelt med bil tack vare sin omedelbara närhet till Ulvsundavägen (länsväg 279), som genomkorsar Västerort mellan E18 och Drottningholmsvägen.

Spårväg: 250 meter från fastigheten ligger Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda på sträckningen mellan Solna och Alvik.

Buss: Ett par hundra meter från fastigheten finns busshållplatser för linjerna 110 (Alvik-Bromma flygplats), 112, (Alvik-Spånga) 176 (Mörby-Stenhamra), 177 (Mörby-Träkvista/Skärvik), samt 509 (Brommaplan-Danderyd).

Flyg: Infarten till Bromma flygplats ligger endast ca 600 meter från fastigheten.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Har du funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta någon av fastighetens kontaktpersoner.

Anna Johansson

Uthyrare

073-2534612

anna.johansson@nordicpm.se

Intresseanmälan