English Svenska
Fastighetstyp
Kontor/Utbildning
Kommun
Stockholm
Adress
Knarrarnäsgatan 13
164 40 Kista
Ort
Kista
Storlek
250 kvm
Tillträde
Omgående eller enl. överenskommelse

Beskrivning

Kontorslokal med flexibla ytor och centralt läge i Kista


Flexibel lokal om 250 kvm belägen på plan 1 i fastigheten, som har ett mycket bra läge i centrala Kista endast ett hundratal meter från Kista Galleria. Lokalen nås med hiss och lämpar sig väl för en mängd olika användningsområden, som exempelvis kontor, vuxenutbildning m.m.

Ytorna har ett mycket bra ljusinsläpp och goda förutsättningar att anpassas för olika verksamheter. Lokalen är i dagsläget rumsindelad i ett antal större och mindre rum, mötesrum, wc och pentry.

Det finns mycket goda förutsättningar att anpassa såväl planlösning som ytskikt för att möta en ny hyresgästs behov och skapa moderna och representativa lokaler.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Kista, där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma. En betydande del av dessa återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, Tele2, IBM, Microsoft, Intel m. fl.

Här finns även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag, som är växande branscher i Kista. Såväl KTH som Stockholms universitet har också filialer för utbildning och forskning här.

Service

Fastigheten ligger endast 100 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m.

Den populära och välbesökta Kistamässan, som är Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning, ligger bara några kvarter bort, intill nybyggda Victoria Tower som bl.a. inrymmer Scandics nya hotell med möjligheter till möten och konferenser i unik och exklusiv miljö.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget i huvudsak av ett antal större rum som tidigare nyttjats som lektionssalar. I lokalen finns även ett par större öppna lounge-/pausytor, ett stort konferens-/mötesrum, två pentryn, tre förrådsrum och tre WC.

Lokalen har mycket goda förutsättningar att moderniseras och anpassas med planlösningar som passar tillträdande hyresgästs önskemål.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten:

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter.

- T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 400 meter och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter.

- Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 10 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

- Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping.

Parkering

P-platser finns att hyra intill fastigheten. Separat kö och avtal. Det finns även besöksparkering vid entrén.

Har du funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta någon av fastighetens kontaktpersoner.

Ulrica Sjölund

Uthyrare

070-6568014

ulrica.sjolund@nordicpm.se

Intresseanmälan