English Svenska
Fastighetsbeteckning
Mölndal Tulpanen 3
Fastighetstyp
Industri
Kommun
Mölndal
Adress
Bergfotsgatan
431 35 MÖLNDAL
Ort
MÖLNDAL
Storlek
215 kvm
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Flexibel lokal på plan 1 i företagsparken Södra Porten. Lokalen har egen port i fastighetens lastintag. Utmärkt yta för ett kombinerat kontor och lager eller enklare verkstad etc.
Bemannad reception finns i fastigheten samt möjlighet att hyra konferenslokaler för 8-160 personer.

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju km och till Mölndals centrum cirka två km. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter.
Södra Porten är en växande företagspark belägen mellan Mölndal och södra Göteborg. Företagsparken har ett bra skyltläge intill E6/E20 och Södra Porten erbjuder dig och ditt företag attraktiva och flexibla kontorslokaler i en expansiv miljö.


Mölndals Stad är den tredje största kommunen i Västra Götaland och Sveriges 35:e största. Kommunen har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden samt Västkustbanan.

Service

I Södra Porten finns två lunchrestauranger. Fastigheten ligger i anslutning till en friskvårdsanläggning och grönområden. Med två minuters bilresa når du Mölndals innerstad och köpcentrumet Mölndals Galleria med ett flertal butiker och restauranger.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6/E20:an från fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil och två minuter till Mölndals centrum.
De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.

Parkering

Garage- och parkeringsplats går att hyra.

Har du funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta någon av fastighetens kontaktpersoner.

Alexander Sideby

Förvaltare

+46 70 246 16 77

alexander.sideby@nyfosa.se

Moa Corse

Förvaltningsassistent

+46 76 140 96 31

moa.corse@nyfosa.se

Intresseanmälan